مدیرکل دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صمت گفت: در سال ۱۴۰۱ از یک سو حذف ارز ترجیحی و افزایش چند برابری هزینه های تولید و از سوی دیگر نبود تهمیداتی برای جبران خلا نقدینگی ایجاد شده در شرکت ها باعث کمبود دارو در داروخانه ها و بیمارستان ها شد.
دبیر انجمن داروسازان تهران علت گرانی دارو را تحریم ها و کمبود ارز ۴۲۰۰ تومانی دانست و گفت: ارز تخصیصی به محصولاتی که تحت برندهای خارجی هستند به دلیل کمبود ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف و ارز نیمایی جایگزین شد.
اخیرا در مجلس طرح حذف کامل ارز ترجیحی برای دارو و انتقال مابه التفاوت بین نرخ رسمی و نرخ ارز آزاد به شرکتهای بیمهای مطرح شده است. مجلسیها معتقدند این موضوع قیمت دارو را برای مردم تغییر نمیدهد.
شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مردم پیش از مصرف داروها بویژه داروهای گرانقیمت و وارداتی حتما صحت و سلامت آنها را از طریق سامانه تی تک استعلام بگیرند.
رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تجهیزات پزشکی خارجی در نهایت سختی و با کارشکنیهای دشمن وارد کشور میشوند، گفت: از سال آینده واکسن ایرانی آنفلوآنزا در بازار توزیع میشود.
استاندار تهران با اشاره به رعایت محدودیت های کرونایی در آرایشگاههای زنانه ۲۴ درصد و قهوهخانهها ۳۵ درصد از تشدید نظارت بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داد.
رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به کارشکنی های خارجی در مسیر تامین واکسن آنفلوانزا، گفت: امیدواریم ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده، توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه ها صورت بگیرد.
مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: پزشکان اجازه تجویز داروهای برند خارجی را در صورت وجود نمونه داخلی ندارند و این عمل پیگرد قانونی دارد.
رئیس هیات مدیره فدراسیون اقتصاد سلامت ایران با بیان اینکه فدراسیون و کمیسیون اقتصاد سلامت به دلایل متعدد مخالف ادامه تخصیص این ارز است، گفت: آزاد سازی نرخ ارز در این حوزه باعث ارتقاء فعالیت های تولید کنندگان و ...